Wednesday, December 28, 2011

11- future family


sebenarnya ada satu benda yang saya sedih dan ralat waktu my engagement day aritu..saya jenguk2 tetamu yang datang..tapi my future m.i.l xde pon..mak encik tunang memang tak berapa sihat..kebetulan jiran sebelah encik tunang merangkap pakcik encik tunang ada buat majlis kawen..sebenarnya memang kami ambil peluang majlis kawen pakcik si dia dan juga majlis kawen sepupu saya hari ahad a day after our engagement day..kami memang set tarikh waktu tu sebab semua family akan balik untuk pergi kerja kawen dan indirectly balik untuk majlis pertunangan kami..kiranya sekali balik jela kan..

bila saya tanya encik tunang, kenapa mak tak datang..dia kata mak tak berapa sihat..dan sedara mara dah ramai sampai untuk majlis kawen pakcik..so, macam tak sedap pulak nak tinggalkan rumah..sedihnya saya..mak encik tunang takde waktu pertunangan kami..dan yang sarungkan cincin waktu majlis adalah akak ipar encik tunang..

saya nak share sikit gambar saya bersama future family..insyaAllah..


akak2 encik tunang


da macam gambar raya


kakak, kakak ipar dan anak buah
kiri kanan anak2 buah
family encik tunang waktu perbincangan

dah macam artis kena serbu peminat..kuikui


4 comments:

dhiera said...

kalau kite pun sedih jugak. tp dah MIL kamu tak berapa sehat nk wat cane. doakan dia sentiasa sihat ye~
skang mesti dah sihat kan?

dila v(^_^)v said...

mak encik tunang saya mmg x sht..dulu kna stroke,alhamdulillah skrg da ok..tp x kuat sgt nak jalan..insyaAllah, sentiasa doakan MIL makin sht n pjg umur.. :)

Orkid said...

Sweet sgt baju tu. Seyes ayu :-) i kan xtawu pasal duit hangus tu.. Hahaa. Mmg spoil mase my e-day :-P

dila v(^_^)v said...

hehe..thnx orkid..i x buat lg review psl baju tu..bkn baju i sbnrnya..huhu..nti i wat review..ye ke xtau..huhu..i pon tau sbb kwn2 mmg rmi org jhr..i rs slalunya org jhr je yg ada duit hangus tu..

thnx orkid sudi singgah blog :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template