Monday, December 19, 2011

2. me n him

Sebenarnya saya dah pernah ada blog sebelum ini..tapi blog tu segan pulak nak open for public..sebab tu blog luah2 perasaan..hehe..tapi bila selalu sangat baca blog b2b, rasa semangat pula nak sama2 share experience n tips for wedding preparation..so saya decide untuk buat lagi satu blog special for my wedding preparation..actually, kami belum ada tarikh lagi..masing2 still tengah fikir tarikh yang sesuai..takpela..saya pon taknak memaksa..just go with the flow..insyaAllah, kalau dah jodoh..takkan kemana.. :)

First of all, let's introduce us!


its me with my fiance during my brother's convocation..yeah, he's super duper taller than me..but, he always say that i'm the ketot one..tapi sebenarnya saya rasa ok je..bila kami jalan sama2 saya rasa macam budak cute jalan dengan gergasi.. :p~

2 comments:

aimi said...

salam..nie ke empunye badan..hihi~tahniah2..

dila v(^_^)v said...

salam..hihi..kantoi ngan aimi pulak..x letak kat fb..tp ltk kat blog je..huhu

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template