Tuesday, December 20, 2011

3. bertunang-tunangan

alhamdulillah..saya sudah bergelar tunangan orang..entry kali ni saya masukkan dulu gambar2 masa tunang..during my enggagement day tu saya takde pon hire mana2 OP..masa singkat..tak sempat nak cari mana2 OP..tapi saya tak kisah sangat pon..yang ambil gambar ni adik saya..walaupun gambar tak cantik sangat tapi saya rasa ok je..meh nak share sikit ye..

it's me with my hantaran..muka nampak berminyak kot waktu ni..flash terlebih kot..huhu



ni pulak pic with hantaran from him


yeay! im engage! :)

nanti saya review tentang majlis ni ye..hari ni nak perasan penuhkan entry dengan muka sendiri je..hehe..

0 comments:

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template