Thursday, December 22, 2011

5- jodoh


http://www.emocutez.com Jodoh memang dah ditentukan oleh Allah..kadang2 kita sibuk mencari dan menunggu orang yang jauh sedangkan jodoh sebenar ada depan mata je..sebenarnya bila saya kenang-kenangkan tentang kisah kami, saya tersenyum sendiri..rasanya perjalanan jodoh kami tu macam jauh sangat..kota tu bukan besar sangat..kalau ikutkan,entah2 sebelum ni kami pernah je kot terserempak kat kota ke..terserempak dalam bas kopenda ke..tapi Allah tak takdirkan pertemuan kami di kampung halaman sendiri.. 


http://www.emocutez.comSeriously, saya tak berapa gemar dengar lagu cinta muka buka najwa latif tu..maaf ye najwa..lagu awak bukan tak best..cuma telinga saya je yang ngada2 tak suka sangat..huhu..tapi sebenarnya kisah cinta saya memang berkait sangat kot dengan lagu tu..kami dikenalkan dari seorang kawan..thanks sangat pada match maker kami tu..tapi memang mula mengenali each other dari facebook lah..banyak jasa facebook ni tau..rasanya bukan saya sorang je pasangan yang start dari facebook ni kan..mesti raaaamai lagi yang sama kes dengan saya.. 


http://www.emocutez.comsaya bukan lah cinta pertama untuk si dia dan si dia pon bukanlah cinta pertama saya..sebelum ni kami masing-masing da pernah berangan nak hidup dengan orang lain..tapi akhirnya Allah takdirkan saya tak kekal dengan ex saya dan si dia pon tak kekal dengan ex dia..dan tanpa dirancang, perkenalan yang mula-mula suka-suki dan nak mengisi masa lapang tiba2 jadi makin serius dan serius..we fall in luv with each other..memang sangat tak sangka..sekarang ni kami kongsi rasa kasih, sayang dan cinta yang sama..kami kongsi perancangan masa depan..kami kongsi susah dan senang..memang kalau boleh nak kongsi segalanya..saya harap sangat perjalanan jodoh kami dipermudahkan selepas ni..insyaAllah.. 




nota kaki:
God create us with..
2 hands to hold
2 legs to walk
2 ears to hear
2 eyes to see
but..why God create us with only 1 heart..
because there is the other one for u to find it.. http://www.emocutez.com  


2 comments:

Anis_Apis said...

hi dila...

akhirnya bertandang jua aku ke blog ko...

sweeeet story :)

dila v(^_^)v said...

jamme..hehe..thnx for comin :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template