Saturday, January 7, 2012

14- long distance relationship

broadband masih tak boleh guna..terpaksa cari cara lain nak surf tenet jugak..gode punya gode akhirnya boleh jugak..saya guna handphone je jadikan modem..asalkan boleh surf internet kan..

broadband hampeh punya pasal, lama la saya tak update blog..facebook pon lama tak jenguk..nak surf tenet kat lab, tapi saya cuti seminggu..tak masuk lab pon..selalunya saya rajin update blog, pagi2 sebelum buat kerja..tapi sebab seminggu tak masuk lab, memang takdelah nak mengadap laptop kan..lagipon sebenarnya saya bercuti2 di shah alam..biasala, long distance relationship ni..susah nak jumpa kecuali ada hal je..asalnya saya ikut si dia pergi wedding member..pastu melalut sampai seminggu stay kat shah alam..puas la tiap2 hari dating kan..

http://www.emocutez.com

lepas ni entah bila lagi nak jumpa..takpela, nak buat macam mana..jauh di mata dekat dihati..plan lepas kawen nanti taktaula macam mana..rasanya si dia memang susah sikit nak pindah melaka..saya pulak memang lepas habis belajar nanti terus kerja kat melaka..sedihnya kalau dah kawen pon terpaksa long distance lagi..mm..saya malas nak fikir sangat..doa jela yang terbaik..harap Allah permudahkan semuanya..

kawan2 b2b yang lain pon mesti ramai jugak yang long distance ni kan..sama la kita..hukhuk

2 comments:

(●*∩_∩*●) said...

Me too dila...

Long distance make us trouble for wedding preparations~ ahaks!

dila v(^_^)v said...

kan..nak discuss pape kena call..biasala kalau discuss tak face to face ni..ade je yg tak kena..huhu..tp bila jauh2 ni la rindu kan..hehe

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template