Sunday, January 8, 2012

15- engagement outfit n make up



cuba tengok persamaan kat dua2 gambar saya dan gambar lagi satu..ye..kami pakai baju yang sama..sebenarnya saya pinjam je baju orang je masa e-day hari tu..plan awalnya memang saya nak beli baju sendiri..baju yang simple2 je..tapi akak ipar saya dah siap2 pinjamkan baju adik dia..baju tu adik kakak ipar saya pakai masa nikah..sebenarnya bukan baju je yang saya pinjam..dulang hantaran pon saya pinjam..semua akak ipar saya setelkan..


masa tunang haritu memang bajet saya kecik..sebab tu la, kalau ada pape yang boleh cut cost memang saya setuju je..untuk makeup pulak..akak ipar saya je yang makeup kan..makeup sikit2 je biar tak nampak pucat sangat..walaupon x boleh la nak lawan mua yang mantap2, tapi saya rasa akak ipar saya make up ok jugak..muka saya tak jadi lain dan tak jadi pelik..

overall, saya happy sangat e-day saya smooth je walaupun bajet ciput..masih meriah walaupun semuanya sederhana..semua orang pon happy dan yang paling penting sekali saya dan encik tunang pon happy akhirnya separuh perjalanan kami menuju alam perkahwinan selesai dengan selamat..
http://www.emocutez.com

4 comments:

Anis_Apis said...

Bestnya bleh pinjam baju...kalau kurus sure aku pinjam baju mak aku hahaha...tp apakan daya hihi...and your make up looks great...org cantik kan hihi...

dila v(^_^)v said...

huhu..nak jimat punya pasal jamme..tapi ur outfit masa e-day aritu pon cantik..walopn haru biru sket eh? (i read ur entry bout ur outfit) sbnrnya brangan nak pkai bju ala2 pink masa e-day aritu..tp sbb bju pnjm tu wrna putih..matchkan jugak dgn tdg pink..nak pink pny psl..huhu

dhiera said...

terbaekkk... jimat dah ni
dila, kite berkawan dgn anis x dalam FB? kalau berkawan dengan anis, mintak anis add kan lah~

dila v(^_^)v said...

dhiera: mmg jimat pon..ms e-day aritu xde hire mana2 pon..semua sendiri..hehe..owh ye ke..nti suro anis add kan la ye..dhiera, act anis tu my exschoolmate..hehe

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template