Monday, January 9, 2012

16- JiGo Go Go Go

saya taktau nak kata berbaloi tak..tapi bila fikir2 balik, ok jugak kan..saya nak guna kupon ni untuk print gambar tunang haritu..boleh la buat kenangan..


macam2 gambar boleh nak print out..mana la tau nak buat surprise kat partner ke kan..for anniversary contohnya..print gambar sama2..letak caption yang sweet2..bila partner tengok buku ni mesti tacing kot..kot la kan..hihi..

masa still ada lagi..so pada b2b go grab fast ok..siapa2 yang nak beli atau usha2 deal ni boleh klik sini ye..

2 comments:

Orkid said...

I pon dlu ade beli! Hehehe. Tapi x buat lagi :-) :-) beli beli berbaloi rasanya

dila v(^_^)v said...

orkid bli yg photobook groupon pny eh? aritu i tlepas yg tu..tgk ada yg ni..grab jela..dr xde kan..huhu..

mmg berbaloi2.. :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template