Thursday, January 19, 2012

22- Home made chocolate

lama tak update blog..sebenarnya sebab saya takde idea nak update apa..gode2 gambar tunang haritu then dapat idea untuk review homemade chocolate yang saya oder..

sangat ikut color theme kan..suka..

saya order chocolate ni from Kogylicious..Owner Kogylicious ni ialah kak kogy..actually dia ni my sis schoolmates..dan dia sangat friendly tau..servis kak kogy memang tiptop..saya memang taktau nak design macam mana..saya serahkan semua pada kak kogy..majlis saya hari sabtu..hari rabu tu kak kogy siapkan coklat saya..pukul 3 pagi dia mms saya gambar coklat yang dia dah siapkan..at first, kak kogy design macam ni..


comel jugak design 1st ni tapi tak berapa nak tema..sebab tu saya mintak kak kogy tukar sikit2..lepas da tukar, kak kogy try mms lagi yang baru..tapi xtau kenapa..mms tak sampai..saya tak kisah pon..sebab saya tau, mesti kak kogy takkan hampakan saya..

bila ambil je coklat tu, dan saya tengok hasil yang baru..wowww!! suka..comel..sangat tema dan seperti yang saya bayangkan..thnx kak kogy..


tapi kalau korang perasan, tarikh kat coklat tu salah sebenarnya..saya yang tersalah..saya sms kak kogy nak tulis apa..saya yang tulis 17.12.12..kak kogy pon tak perasan..dia ikut tulis macam saya cakap..huhu..tapi takpelah..takdelah cacat sangat pon..bila tengok coklat tu comel je, memang tak perasan tarikh tu tersalah.. :)

okla, pada b2b area melaka, tangkak,jasin..sape2 yang berminat untuk buat tempahan kat kak kogy boleh la contact dia k..Nak tengok banyak lagi hasil kerja kak kogy, boleh la usha fb kak kogy..

0 comments:

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template