Tuesday, January 24, 2012

23- wedding preparation

http://www.emocutez.comsaya sebenarnya tak fikir apa2 pon untuk my wedding..actually tarikhnya pon belum betul2 confirm..tapi kalau ikut bayang2 dari family si dia rasanya bulan 12..kami pon kalau boleh takmolah tunggu lama2 ni..bak kata mak, umur sekarang ni saya memang da patut kawen..


http://www.emocutez.comsekarang masih lagi nak survey untuk hantaran..saya baru beli 1 hantaran untuk si dia..kami plan nak bagi 7-9 untuk wedding..beli sikit2 la..klu sebulan saya beli 1, smpai bulan 9 nanti mesti complete semua hantaran kan..hehe..tapi bukan semua 9 kena beli awal pon..huhu..

http://www.emocutez.comtheme color untuk wedding pon saya tak fikir lagi..tapi rasanya saya nak theme yang nampak comel2 lah..untuk hantaran pon saya tengah fikirkan something yang nampak cute n sweet je..saya nak gunakan pastel color..dan rasanya saya nak DIY..idea macam dah ada..tinggal nak buat je..kena cari masa yang sesuai..spend 1 hari yang betul2 free untuk hunting for all the DIY things for hantaran..

http://www.emocutez.compeningnya nak kawen ni kan..tengok kawan2 b2b lain prepare untuk kawen macam syok je..lepas ni kena lagi gigih blogwalking nak cari idea..kalaulah dapat DIY banyak benda untuk kawen mesti jimat kan..lagipun bila buat sendiri ni kita laaagi rasa puas hati..

4 comments:

dhiera said...

dila.. buat slow2 pun ok kan? nanti xda la pening sgt. hehehe

(●*∩_∩*●) said...

Hai senior ku yg comel ^_^

Mmg fening kan nak buat preparation?
Erm, tgk la post sue yg baru..
If berminat nak guna doiley paper, let me know..We share together-gether okeh ;) hehe

Selamat mengBURU!~ ngeh3

dila v(^_^)v said...

dhiera: tula..buat slow2 je ni..dila banyak baca entry dhiera yg mmg sgt helpful tau..da download da semua tu..thnxx dhiera!

dila v(^_^)v said...

sue, peningkan..tapi sue macam da banyk prepare je..bgs2..nanti bole la sue tlg2 dila yek..cantik kan doily paper tu..tgh pk2 jugak..nak buat something yang best n murah ofkos..hihi

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template