Monday, January 30, 2012

25- idea hantaran

http://www.emocutez.comwalaupun kerja baanyak menimbun, tapi saya sempat jugak blogwalking cari idea untuk hantaran..saya rasa untuk hantaran nanti nak cari something yang simple je..dan of course nak cari yang jimat..nak DIY apa2 yang boleh..rasa rugi pulak keluar duit banyak2 untuk hantaran yang lepas tu tak boleh guna dah..jalan punya jalan..saya saaangat la suka dengan semua idea dari blog ni..sangat cute..ini blognya ye..http://nakkaweng.blogspot.com

pada b2b, sila la jenguk blog ni..best..saya suka idea hantaran macam ni..

cute kan.. credit to http://nakkaweng.blogspot.com
saya ingat nak buat something yang macam ni..diy flower paper..simple, sweet and insyaAllah affordable..

lagi satu hantaran yang saya suka sangat..adalah yang macam ni..

saya memang suka polka dot.. credit to http://azlinamardesign.blogspot.com
so..any ideas from b2b lain..ok tak hantaran camni? 
http://www.emocutez.com

6 comments:

jaja said...

nk tiru boleyh??

dila v(^_^)v said...

hehe..tiru la ja..dialau-alukan.. :)

aimi said...

dila..klu nk cari brg2 kawin, kat penang nie pn byk tau..heheh~siap jual dlm kilang lg..harga blh la..

dila v(^_^)v said...

huhu..ye ke mie..tapi jauh sgt la pulak nk g penang tu..sob3

mrs irmidrza to be said...

heheh..pernah nampak gak cmni..unik..jimat pun jimat..huhu..takyah berdulang2kan..huhu..

nway salam kenal dear..=) miza b2b bw here...jom tukar link dear..folo u dear..folo me back ya..

http://lildrwalimah.blogspot.com/

dila v(^_^)v said...

mrs irmidrza: thnx 4 coming :)
unik & jimat kan? suka sangat sbb nmpk simple..x suka yg serabut2 sgt..

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template