Friday, February 3, 2012

29- perfect palette

happy weekend everybody! http://www.emocutez.com

sebenarnya sekarang ni saya tengah pening2 pikir warna tema untuk wedding nanti..banyak sangat warna sampai tengok semua pon cantik..haishhh..dengan bantuan mr.google jumpa satu web ni..meh nak share sket..

spring theme
yang ni macam cantik..tapi sebenarnya saya lagi suka pastel colour

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com
ni pon macam nice gak kan
nampak ceria je theme color ni

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com
very lovely :)
ala2..sweetnya...

ada banyak lagi combination warna lain..so, kalau korang nak tengok boleh la terjah blog ni k..



nak pilih mana satu ni..peninggg..huhuhttp://www.emocutez.com  

6 comments:

dhiera said...

perfect pallete ni sgt membantu kan?

aimi said...

dila..warna aku dh ok dh..hihi~kau bulan brp dila..??

dila v(^_^)v said...

dhiera- tau xpe..sgt membantu kan dhiera..tp bila da tgk byk sgt mcm pening pulak nk pilih yg mana satu..

dila v(^_^)v said...

aimi-ko pny wrna ape? aku insyaAllah bln 12 kot..ko? bln 3 ke?

oya said...

sy pun suka pastel color..

dila v(^_^)v said...

oya: pastel color mcm trend wedding 2011-2012 kan? nampak soft je pastel color ni.. :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template