Monday, February 27, 2012

31- wedding card

owh..lamanya tak update blog..boringnya tengok blog sendiri sebab memang betul2 blurr tak tahu nak update pasal apa..

firstly, nak say thanx kat cik Sue comey  yang sudi nak jenguk2 saya hari tu..sue datang u saya untuk interview n lepas abis interview sempat la kami jumpa sekejap..sorila ye sebab tak dapat nak borak panjang2..borak sambil makan pulak tu..huhu..lain kali kita jumpa lagi ye..boleh borak laaaaaaagi panjang.. :)

lets jump to the topic..wedding card memang sangat la penting for wedding..sekarang ni macam2 method orang guna for invitation..tapi walau macam2 cara tu pon, pada saya wedding card ni 1st rank among all methods..dan no wonder la ada sesetengah b2b yang memang berhabis banyak untuk wedding card..pada saya, its ok..as long as dia mampu dan puas hati kan..

tapi untuk b2b macam saya yang bajet pon ciput je, saya memang kalu boleh nak cari yang muuuuurah je..pada saya tak kisah la wedding card tu macam mana pon asalkan semua information + pelan lokasi lengkap dan dapat memudahkan guest nak datang..saya nak share satu company menyediakan service untuk buat wedding card yang saya rasa saya affordable and design dia pon ok2 jugak..

Facebook : Ilham Lagenda



Saya bukan duta Ilham Lagenda ye..apetah lagi tuan punya Ilham Lagenda..saya hanyalah b2b yang berbajet ciput and looking for something affordable. nak tengok pakej untuk kad kawen dari Ilham Lagenda? meh saya share sikit..



not bad kan..mana nak cari kad harga 0.19sen/pcs siap sampul..kalau la tempah untuk 1000pcs, budget untuk kad kahwin hanya RM 190..ok la tu kan..Design pon not bad and bakal pengantin boleh proposed design yang diorang nak..ada banyak lagi pakej lain..korang boleh pergi tengok sendiri ye..


8 comments:

Nisa Dawi said...

menarik jugak ni..thanks for info..=)

dila v(^_^)v said...

Nisa Dewi: welcome :) nak kena cari wedding card yg murah2..jimat..hehe

aimi said...

cantik2..nice..(^_^)

dila v(^_^)v said...

aimi mst da tempah kad kawen kan..ke DIY? hehe

mrs cekodok said...

woahh...klu murah cenggini bolehla tempah ribu2 keping (bersikap over) ;p

dila v(^_^)v said...

huda..murah kan..tp baru tgk on9..x g kdai dia lg..mntk2 la xde hidden charge..nak buat kad murah2 je..saving sket..huhu

S.U.R.I.A. said...

suria punya pun kat melaka...
sama la...mmg kat melaka murah kot!!!


http://sepetgurl.blogspot.com/2012/03/kad-kahwin-dh-ber-deposit.html

dila v(^_^)v said...

Suria, murah kan..da tgk vendor wedding card suria..dejat je kedai tu dengan rumah saya..nanti nak pergi usha la..tengs for info :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template