Wednesday, April 11, 2012

35- penyatuan 2 hati

tajuk nak jiwang2 kan..haha..padahal sebenarnya nak bagitau yang kami da tetapkan tarikh untuk majlis kami nanti..famili of course suruh buat time cuti sekolah..lepas discus dengan dua2 belah family kami decide 15/12/12 untuk mjlis di rumah saya dan 16/12/12 untuk majlis rumah si dia..rumah kami dekat2 je..so, sebab tu boleh nak buat majlis sebelah2 hari sebab tak payah la adik beradik dan sedara mara nak balik kampung banyak2 kali..jimat kan.. :)

time borak2 kosong dengan abah, abah suggest suruh buat 12/12/12..eh..eh..boleh tahan jugak abah ni..siap nak buat time tarikh2 cantik..abah saya kata nikah 12/12/12..time nikah tu famili si dia datang mana yang ada je..siap cakap kalau si dia datang sorang dengan bawak saksi sorang je pon boleh..huhu..lepas saya fikir2, best jugak kan..dapat tarikh cantik and xdelah rushing nak nikah n sanding hari yang sama..saya pon bagitau kat family si dia..diorang nampak macam setuju..hehe..so, tunggu jela nanti discussion detail macam mana..kalau semua setuju memang 12/12/12 insyaAllah akan menjadi tarikh keramat kami..yeayyy.. *gedik tak sabar nak kawen..hehe..

tarikh kawen dah decide tapi preparation kawen masih malas nak buat..duhhh..ujung bulan ni baru nak pergi kursus kawen..takpe2..buat sikit2 kan..chayokkkk!!

saje nak letak pic dengan si dia n kawan2..time ni ikut si dia g kenduri kawen..sempat  jalan kat klcc.. :)

2 comments:

(●*∩_∩*●) said...

phewitt!~ ehem2..hehe
Bermula la cik dila bertungkus lumus menyiapkan persiapannya:)

NABIHA MOHD MASHUT said...
This comment has been removed by the author.
 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template