Sunday, May 13, 2012

40- doorgift bahulu kotak

sekarang ni saya tengah usha2 doorgift untuk wedding nanti..saya plan nak bagi bahulu/ marble kek yang siap kotak tu..lebih kurang macam dalam gambar bawah ni..


ada tak b2b lain yang nak bg doorgift macam ni jugak..saya cuba nak dapatkan the best price. kalau ada, boleh tak share dengan saya.. :)

5 comments:

~ a for ana ~ said...

my mom pun suggest mende yg same. ana pun tgh search vendor bahulu ni jgk.. anything let me know n i will let u know too..=)

dila v(^_^)v said...

sng kan doorgift ni..dila pon tgh try2 tny rmi vendor bahulu ni..nk dpt best price..pape hal kita roger2 k.. :)

~Fara~ said...

dila area mana?? kalau kat area muar/tangkak fara leh suggestkan kat sungai mati..

dila v(^_^)v said...

fara, dila asal kota tinggi..skrg stay melaka..tp selalu je pegi muo..akak n abg duduk bukit gambir..macam mana nak tgk bahulu yg farah ckp tu ye?

~Fara~ said...

ok, klau jalan dari tangkak nak ke muar, lalu sg mati tu, ada 1 tempat jual borong kerepek, namanya NA Ent. tepi jalan je, kedainya warna biru.. Kat situ ada jual bahulu yg macam dila nak tu.. termasuk kotak sekali..

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template