Monday, May 21, 2012

41- hantaran


saya da try2 buat hantaran..saje try awal2 biar nanti tak kelam kabut..yela kan, saya kan plan nak DIY banyak benda..sebab tu la kena buat awal2 ni..meh nak tunjuk teaser hantaran..saya memang jatuh cinta dengan pearl..saya guna pearl yang saya beli kat GM Klang yang plan asal nak guna untuk baju nikah tu..tapi xpelah, guna untuk hantaran dulu..nanti untuk baju nikah, saya beli lagi.. :) dan saya guna jugak bunga yang saya buat dari kertas tu..

ni bunga yang saya guna untuk hantaran
teaser hantaran..hehe
oh ye, tutorial untuk bunga hantaran tu saya tak sempat nak buat lagi..x sempat nak snap2 masa buat bunga tu aritu..nanti bila saya da snap2, saya share ok..




9 comments:

Miss & Mr. W said...

comel!suka sgt :))

S.U.R.I.A. said...

santekkk yerrrr

ni@ @in said...

cantik..comel bunga tu..outcome dia mst awesome kan...

dila v(^_^)v said...

miss w: hehe..thanx..combination pink kuning comel kan..

suria: ni saya baru try2..taktau lah kalau nanti last2 jadi lain pulak hantarannya.. :)

ain: hehe..biasa2 je..yang penting sendiri puas hati kan..hihi..

NABIHA MOHD MASHUT said...

rajinnya dila.. kreatif, kat mana dila beli manik2 tu? comel la..

jaja said...

tiru yea my prennn ;)

dila v(^_^)v said...

hehe..tiru la ja..sharing is caring..biar sama2 cantik masa kawen nti..kikiki

:: Riri-Fatieha ::~ said...

ada tutorial tak mcm mana nak wt bunga tu. cantik la...

dila v(^_^)v said...

x buat tutorial lagi..nanti saya buat k.. :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template