Thursday, May 31, 2012

44- pearl handbouquet



testing je ni..taktaulah berjaya je tak nak siapkan..idea pearl hb ni dari blog sharz..dah alang2 pergi beli pearl untuk hantaran dan baju nikah, saya beli lebih sikit untuk test buat pearl hb ni..

ni contoh pearl hb yang lain..saya ambil gambar2 ni dari blog sharz ye..



cantiknyaaaa

baru pintal sikit dah malas..bila la nak datang mood rajin ni..hantaran pon x siap lagi dah ngada2 nak buat pearl hb pulak..buat kerja sikit lepas tu tinggal buat benda lain pulak..sungguh la tak senonoh saya ni kan..huhu..harap2 mood rajin cepatla datang..



6 comments:

BIE said...

waah.. santeknya~ tak sabar nak tunggu outcomenye :D chaiyook!

Sharz said...

wah..pandainye awk pintal jadi bulat..saya tak reti so buat satu2..
ade tutorial tapi saya tak faham cam mane nak buat...kalau ade video senang sikit nak faham.. =)

nak pintal pearl nie memang mkn mase..satu hari nak abeskan semua memang tak boleh...

EIKA said...

nggeeeeeee...yg u wat cantik2!!!bangkit gila color dia...chaiyyyoookkk2 aw ^_^

ZIEMA said...

Syg cantiknya!! :)
Tak sabar nak tunggu hasilnya yeay!

dila v(^_^)v said...

bie- hehe..outcomenya nanti saya share ye..

sharz- saya try2 je nak pintal bulat tu..sakit2 jugak la tangan ni..hehe

eika- saya men try2 je combine color ni..hrp2 nti cantik..hehe

dila v(^_^)v said...

ziema: hehe..thnx :) ni yang makin smangat nak memintal..hehe

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template