Sunday, June 17, 2012

48- Crystal Flower Handbouquet by Shajaratul Design

saya tengok ada b2b sue and b2b cik susu buat entry pasal free crystal flower hb by Shajaratul Design..sangat menarik..apa lagi..meh join!!

korang pon nak join? meh kita sama2 follow syarat2 ni:


1. Kepada yang belum like page nie...tolong LIKE dulu ..tq :D 
2. Jadikan salah satu gambar bunga tgn kristal yg ada sebagai profile picture sehingga 30 June 2012, sila ke album ni :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3
3. Sharekan post ini di wall anda/di blog kalau ada.
4. Dan Sila tinggalkan komen anda DISINI..nak komen ape2 pun boleh...sekurang-kurangnya tulis : " done " 
5. Kepada yg bertuah tu ( kita buat ikut cabutan no. komen ). kami akan announce by end of June 2012. 


ok..da setel..saya pon sama dengan sue n cik susu..suka hb yang ni..


harap2 la dapat jadi yang bertuah tu ye..insyaAllah :)

4 comments:

ciksusu said...

ramai peminat HB tu..hihi..gutlak!! :D

dila v(^_^)v said...

hee..tu yg plg cute kan cik susu.. gutlak utk ciksusu gak! :)

aimi said...

dh kawin pn blh "done" lg tak..??hehe~

dila v(^_^)v said...

aimi..hehe..boleh2..pastu klu mng adiahkan kat i ye..kuikui

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template