Wednesday, June 13, 2012

47- kenyang perut suka hati ^_^

letih..saya baru lepas bertungkus lumus siapkan slide presentation untuk present jumaat ni..ada sikit lagi tak siap..tapi rasa dah tak larat nak memerah otak dan mengadap power point tu..tinggalkan dulu kerja, update blog pulak! hehe..

penat2 buat kerja ni, rasa lapar pulak..tapi dah malam sangat kalau nak makan pon..tak dapat makan, tengok gambar makanan pon jadila..

steamboat kat Flamingo..boleh tahan sedap..
senyum puas hati dapat makan.haha
Partner sejati membuncitkan perut

Port seterusnya....Seoul Garden

Gambar sebelum takde..ada gambar selepas je..sedapnya Seoul Garden..lapaaaaar
Gambar sipi2..jadilah..dari takde..

Singgah Dominos Pizza pulak..


Gambar pizza sipi2 dan chicken wings 2 ketul..yang lain semua da masuk perut..
pinggan licinnn..
pandangan sinis..takut sangat i curik chicken wings tu..hehe

Pekena cendol tepi jalan pon masyuk jugak ni..

cendol kaw..terangkat habis..
slruppppp
ahhhh..segarrrr...

Gi Secret Recipe jom!

chocolate indulgance..yummyy
tengok muka awak, tak payah makan pon da kenyang..kikiki
haaa...tengokla puas2..
L.O.V.E :)

Dah tau lapar, upload gambar makan2..makin la lapar..alaaahai..

2 comments:

(●*∩_∩*●) said...

amboi..banyaknye dila makan...
xpe2....majlis lama lagi..sempat lagi nak control..hehe..

dila v(^_^)v said...

hehe..klu da kuar dating tu sue, nak buat ape lg..mmg makan je kerjanya..ni sbnrnya ada byk lg gmbr mkn lain yg x upload.. :p

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template