Friday, June 22, 2012

50- DIY Tq tag

saya dah berjaya buat tq tag..simple saja hasil try and error guna Adobe Photoshop..disebabkan saya memang tak ada theme color, so saya main suka2 je buat warna yang berkenan kat mata saya..ni hasilnya..



tak tahu lagi nak guna yang mana satu..dua2 pon saya suka.. :)


8 comments:

(●*∩_∩*●) said...

pandai Dila buat..hehe
congrats!!
^___^

ciksusu said...

cun2!! no 2 paling cun ;)

BIE said...

kita suka yang 2nd tu.. ada krawang2 comel. hehehe :D

Anis_Apis said...

Vote Biru!!! hihi

dila v(^_^)v said...

sue: hehe..xdela pndai sgt pon sue..try2 je..

cik susu, bie, anis: wah, semua geng vote biru ni..ok2 vote korang akan dipertimbangkan..hihi..

Zila Zainal said...

wah pandai awka guna photoshop. saya reti guna photoshop untuk terangkan gambar je keekek

ayut said...

kawen time bufday saya la..hihihi..salam kenalan :)

dila v(^_^)v said...

@zila zanal- hehe..sy pon x pandi sgt..tu bljr sket2 je ngn kwn2.. :)

@ayut - slmt b'kenalan :) insyaAllah nikah 12/12/12..15 n 16 tu majlis kat umah n bertandang..

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template