Saturday, June 30, 2012

53- Perempuan JOmblo

entry ringkas sebelum tido..saya memang peminat tegar blog Perempuan Jomblo..walaupun sekadar silent reader tapi setiap entry Ladynoe memang saya akan baca..bermula baca blog Perempuan Jomblo ni asalnya dari google2 dan terjumpa blog Misi5April..Misi5April ni blog wedding prep Ladynoe..walaupon masa first time baca Misi5April tu saya memang tak terfikir langsung pasal kawen ni, tapi memang sangat tertarik dengan blog tu dan saya follow dan baca setiap entry..

oh ye, nape tiba2 cerita pasal Perempuan Jomblo ni ye..sebenarnya entry terbaru Perempuan Jomblo sangat menarik perhatian saya..entry tu tajuk "Checklist Rawak Yang Perlu Diambil Kira Sebelum Berkahwin"..entry ni sangat informatif..tak percaya? korang bacalah sendiri..informasi yang sangat berguna sebelum melangkah ke alam perkahwinan..dan saje share kat sini..harap berguna untuk b2b yang lain juga..

Perempuan Jomblo :)

selamat membaca!


1 comments:

Miss & Mr. W said...

sy pun ad baca jgk blog tu tdi :)
memang berinformasi..

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template