Wednesday, July 11, 2012

55- Wedding shoes

saya baca entry baru cik tqah..cik tqah update pasal her wedding shoes..baru saya teringat saya tak update lagi my wedding shoes.. :)

i'm planning to use this shoes as hantaran, lepas tu masa sanding nanti pakai je kasut ni balik..jimat kan? saya memang tak pandai pakai kasut tinggi2 ni..selama ni memang semua kasut saya flat je..tapi untuk wedding nanti mestila lah kena tinggi sikit..dah la si dia tu saangat tinggi dari saya..kalau saya pakai heels pon, si dia tetap lagi tinggi dari saya..tapi at least tak lah nampak saya kemetot sangat kan..hehe

tinggi..ada lagi 5 bulan nak practice pakai heels..

i like the design..simple n sweet.. *perasan :p~

oh ye..wedding dress saya warna grey..matching la kan dengan kasut ni..hehe..cuma untuk nikah nanti je xde kasut lagi..takpe, nanti boleh cari slow2.. :)


p/s: happy da dapat wedding shoes..kasut untuk si dia pon dah dapat juga! :)

14 comments:

Diyana said...

sama laa kita... saya pun akan pakai grey jugak~
tp utk b'tandang...
hehe
al-kisahnya lebih kurang.. kasut hantaran (xjadi) akan pakai time majlis.. hehe

dila v(^_^)v said...

diyana, nak jimat punya pasal..sebab tu la kasut hantarab guna je untuk majlis nanti.. :)

Diyana said...

betol3 kena jimat.
lg pun, kasut tu xbuat pakai hari2...
hehe

CINTA UNTUK KITA said...

apa2 pun bleh asalkn cntik, slesa n tak mudaratkan poket..hehe

dila v(^_^)v said...

@CINTA UNTUK KITA..
betul3..yang penting skali tak memudaratkan poket..hehe

Nor Aini said...

Dila kasut awak chantek sangat yunk ^_^

dila v(^_^)v said...

@Nor Aini
tq dear.. :)

ciksusu said...

yey for grey!! :D
kte pkai grey utk nikah ;)

dila v(^_^)v said...

ciksusu, i'm planning wearing grey masa nikah..tp x jd..so, pakai masa majlis nanti.. :)

Amalina Ali said...

cantikkkk... :)

kita pakai silver utk nikah. grey ngn silver lebih kurang la kan?? hehe.

BIE said...

Simple and sweet.. hehe.. kita pon wearing silver for resepsi :))

dila v(^_^)v said...

wah,rmainya wearing grey/silver..mesti kita sama2 cntik nanti kan amalina n cik bie? *perasan..haha

BIE said...

Hrus la cantik dila.. nama pon pengantin.. hehe :))

neng ana said...

Kasut cantik! :)

 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template