Tuesday, August 28, 2012

64- sue's wedding

4 comments
wah..lamanya tak update blog..xdela bz sangat pon..cuma takde apa yang nak ditulis..entry kali n saya nak share wedding salah sorang b2b..oopss..skrg da jd ex-b2b la kan..

alhamdulillah saya sempat juga singgah wedding sue..tuan punya blog My Wedding Prep..sue ni sebenarnya junior coursemate saya masa kat utm..tapi saya tak pernah perasan dia dan dia pon tak pernah perasan saya...jumpa pon kat blog..disebabkan tengah hari tu saya dan en.tunang attend wedding kawan en.tunang di kota tinggi, so kami gerak lambat dari kota tinggi ke muar..sampai umah sue dalam pukul 4 ptg macam tu..orang pon da tak ramai..membebel panjang2 pon tak guna..meh la kita layan gambar yang tak seberapa ni..

pemandangan canopy..amik gambar dalam keta je ni.. :)
meja makan beradap.tema peach..comel kan..

guestbook corner yg comel +  brown paper beg hasil kerja tangan  sue.. :)

gambar dengan sue n hubby ^ _^
sorilah kalau gambar tak berkualiti..amik gambar guna handphone je pon.. :)

kepada sue n husband..selamat pengantin baru..semoga bahagia n kekal hingga ke akhir hayat n jannah..cepat2 dapat baby! ^_^








Monday, August 6, 2012

63- tanggungjawab @ tanggungbeban??

3 comments

Ya Allah semoga aku menjadi anak dan isteri yang solehah.. Aminnn.. 

Wednesday, August 1, 2012

62- Progress hantaran

4 comments
tengok ticker lebih kurang 4 bulan lagi towards my big day..progress hantaran setakat ni ada la gerak sikit2..barang2 untuk letak dalam hantaran boleh dikatakan semua dah ada..yang tinggal cuma coklat, buah yang tak boleh siapkan awal2..alas untuk hantaran saya cuma guna polistrin empat segi yang saya hias simple je..baru siap 2..perlu siapkan lagi 5..bunga2 kertas untuk hantaran pon tak gerak2 sejak dari haritu..duhh..malasnya..

bunga2 yang saya nak guna untuk hantaran

pearl untuk hias hantarn pon da tinggal sikit..kena beli lagi
alas untuk barang hantaran saya memang simple2 saja..saya balut poistrin empat segi tu dan hias dengan pearl kelilingnya..saya sebenarnya nak tiru konsep macam hantaran wawa dari blog nak dah kaweng tu..ni wawa punya hantaran..



semua gambar dari blog wawa ye.. 
hantaran wawa design by filmshotartifact..saya sangat adore every single thing yang filmshotartifact buat..sangat simple dan cute..suka sangat..untuk hantaran wawa ni, just guna papan alas yang dan barang2 hantaran dihias dengan paper flower..sangatla comel..so, saya pon nak buat simple2 tapi cute juga..just gunakan alas yang dihias dengan pearl dan deco barang2 tu dengan paper flower..

gambar alas hantaran dari tepi
outcomenya taktau lah macam mana nanti..harap ok dan cantik dalam gambar.. :)




 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template