Friday, May 16, 2014

75 - i'm back!

2 comments
wah..lama betul tak update blog..rasa rindu sangat2 nak share cerita kat sini..lepas kahwin ada update sikit2 je..review kahwin pon x abes buat lagi..hihi..takpela..nanti saya cerita sikit2..sekarang ni nak cerita sikit perkembangan terbaru..

i'm a happy mother now! alhamdulillah saya da ada baby yang menyerikan famili kecil kami..18.12.2013 saya selamat bergelar ibu..sikit2 nanti nak share jugak dalam blog ni experience masa pregnant n deliver baby..tapi untuk permulaan ni meh share sikit gambar puteri kesayangan kami..

Amna Nur Medina binti Mohd Ridzuan - 1st day
sekarang amna da nak 5 bulan..

latest pic amna 4++ month old
Life as a mother and student memang sangat2 tough..tapi tetap kuatkan semangat..tengok anak membesar depan mata..layan karenah dia hari2 adalah sangat membahagiakan..

oklah..short entry je kali ni..last but not least, mempersembahkan our small happy family...

ibu n abah senyum nampak gigi..amna muka ketat je..hihi


 

JOURNEY of c.h.e.n.t.a Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template